Welcome
Login / Register

Islam


 • 36:21 Popular Intervistë Me Hoxhë Shefqet Krasniqi - 26 Qershor 2012

  Intervistë Me Hoxhë Shefqet Krasniqi - 26 Qershor 2012

  by Admin Added 230 Views / 0 Likes

  www.audionur.com "A janë muslimanët pengesë për integrimin e Kosovës në Europë? Thirrjet e ndryshme për kthimin e shqiptarëve në fenë e tëparëve, emërtimi i rrugëve me me emra të njohur të besimit katolikë si Tereza e Skenderbeu, vendosja e busteve të tyr

 • 28:17 Popular Nr.47 Pyetje Dhe Përgjigje Në Facebook - Dr. Shefqet Krasniqi

  Nr.47 Pyetje Dhe Përgjigje Në Facebook - Dr. Shefqet Krasniqi

  by Admin Added 240 Views / 1 Likes

  Faqja zyrtare e Dr.Shefqet Krasniqit: www.facebook.com Es-Selamu Alejkum www.krenaria.com&http Paraqet Emisionin Nr.47 nga seria "Pyetje dhe Përgjigje në facebook"Ligjërues: Hoxhë Dr. Shefqet Krasniqi (Imam nga Prishtina) E lusim All-llahun (Subhanehu we

 • 12:45 Popular Karvani Dr Shefqet Krasniqi

  Karvani Dr Shefqet Krasniqi

  by Admin Added 375 Views / 0 Likes

  Featured
 • 04:21 Popular Shefqet Krasniqi Agjerimi Panamaz

  Shefqet Krasniqi Agjerimi Panamaz

  by Admin Added 357 Views / 0 Likes

  .

  Featured
 • 20:30 Popular Namazin Mos E Le! - Dr.Shefqet Krasniqi (HD)

  Namazin Mos E Le! - Dr.Shefqet Krasniqi (HD)

  by Admin Added 321 Views / 0 Likes

  Krenaria.com

  Featured
 • 19:10 Popular Shefqet Krasniqi Në Gjyq - Hoxhë Bekir Halimi

  Shefqet Krasniqi Në Gjyq - Hoxhë Bekir Halimi

  by Admin Added 346 Views / 0 Likes

  www.audionur.com Pjesë nga Ligjerata: Pse po provokoni Ligjeratën e plotë mund ta gjeni në këtë link: www.youtube.com E Lusim Allahun që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë - AMIN Shpërndajeni...

  Featured
 • 21:00 Popular Nr.26 Pyetje Dhe Përgjigje Në Facebook - Dr. Shefqet Krasniqi

  Nr.26 Pyetje Dhe Përgjigje Në Facebook - Dr. Shefqet Krasniqi

  by Admin Added 239 Views / 0 Likes

  Faqja zyrtare e Dr.Shefqet Krasniqit: www.facebook.com Es-Selamu Alejkum www.krenaria.com&http Paraqet Emisionin Nr.26 nga seria "Pyetje dhe Përgjigje në facebook"Ligjërues: Hoxhë Dr. Shefqet Krasniqi (Imam nga Prishtina) E lusim All-llahun (Subhanehu we

 • 30:44 Popular Nr.20 Pyetje Dhe Përgjigje Në Facebook - Dr. Shefqet Krasniqi

  Nr.20 Pyetje Dhe Përgjigje Në Facebook - Dr. Shefqet Krasniqi

  by Admin Added 280 Views / 0 Likes

  Faqja zyrtare e Dr.Shefqet Krasniqit: www.facebook.com Es-Selamu Alejkum www.krenaria.com&http Paraqet Emisionin Nr.20 nga seria "Pyetje dhe Përgjigje në facebook"Ligjërues: Hoxhë Dr. Shefqet Krasniqi (Imam nga Prishtina) E lusim All-llahun (Subhanehu we

 • 27:41 Popular Pse Nuk Po Bie Shi - Dr.Shefqet Krasniqi

  Pse Nuk Po Bie Shi - Dr.Shefqet Krasniqi

  by Admin Added 313 Views / 0 Likes

  Es-Selamu Alejkum | 14.09.2012 www.krenaria.com&http Paraqet Ligjëratë Islame: "Pse nuk po bie shi"Ligjërues: Hoxhë Dr. Shefqet Krasniqi (Imam nga Prishtina) E lusim All-llahun (Subhanehu we te'ala) që të kemi dobi nga këto që dëgjojmë. Amin www.islamifej

  Featured
 • 10:34 Popular Shefqet Krasniqi Gruja E Sinqert 1

  Shefqet Krasniqi Gruja E Sinqert 1

  by Admin Added 406 Views / 0 Likes

  gruja e sinqert

  Featured
 • 26:25 Popular Nr.27 Pyetje Dhe Përgjigje Në Facebook - Dr. Shefqet Krasniqi

  Nr.27 Pyetje Dhe Përgjigje Në Facebook - Dr. Shefqet Krasniqi

  by Admin Added 273 Views / 0 Likes

  Faqja zyrtare e Dr.Shefqet Krasniqit: www.facebook.com Es-Selamu Alejkum www.krenaria.com&http Paraqet Emisionin Nr.26 nga seria "Pyetje dhe Përgjigje në facebook"Ligjërues: Hoxhë Dr. Shefqet Krasniqi (Imam nga Prishtina) E lusim All-llahun (Subhanehu we

 • 21:57 Popular Nr.46 Pyetje Dhe Përgjigje Në Facebook - Dr. Shefqet Krasniqi

  Nr.46 Pyetje Dhe Përgjigje Në Facebook - Dr. Shefqet Krasniqi

  by Admin Added 314 Views / 0 Likes

  Faqja zyrtare e Dr.Shefqet Krasniqit: www.facebook.com Es-Selamu Alejkum www.krenaria.com&http Paraqet Emisionin Nr.46 nga seria "Pyetje dhe Përgjigje në facebook"Ligjërues: Hoxhë Dr. Shefqet Krasniqi (Imam nga Prishtina) E lusim All-llahun (Subhanehu we

  Featured
RSS