Welcome
Login / Register

Lajme


 • 02:49 Popular Sara`s Show - 53 - Te lidhesh me nje te divorcuar apo jo....???

  Sara`s Show - 53 - Te lidhesh me nje te divorcuar apo jo....???

  by Admin Added 238 Views / 0 Likes

  Sara's Showhttps://www.facebook.com/NitroShqipEmision ne internet i cili do te hapi tematika dhe diskutime mbi eventet dhe artistet me te njohur ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe diaspore.

 • 07:55 Popular Thumb - 60 - Te cmendurit pas telenovelave.

  Thumb - 60 - Te cmendurit pas telenovelave.

  by Admin Added 267 Views / 0 Likes

  Thumbhttps://www.facebook.com/NitroShqipEmision ne internet i cili do te hapi tematika dhe diskutime mbi eventet dhe artistet me te njohur ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe diaspore.

 • 07:44 Popular Thumb - 61- LSI ben gam gam me stil.

  Thumb - 61- LSI ben gam gam me stil.

  by Admin Added 241 Views / 0 Likes

  Thumbhttps://www.facebook.com/NitroShqipEmision ne internet i cili do te hapi tematika dhe diskutime mbi eventet dhe artistet me te njohur ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe diaspore.

 • 03:17 Popular Sara´s Show - 54 - Sa eshte cmimi i jetes sime..??

  Sara´s Show - 54 - Sa eshte cmimi i jetes sime..??

  by Admin Added 199 Views / 0 Likes

  Sara's Showhttps://www.facebook.com/NitroShqipEmision ne internet i cili do te hapi tematika dhe diskutime mbi eventet dhe artistet me te njohur ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe diaspore.

 • 06:06 Popular Thumb - 62 - Pse askush nuk e intervistoi Liljana Kondakciun sic duhet?

  Thumb - 62 - Pse askush nuk e intervistoi Liljana Kondakciun sic duhet?

  by Admin Added 201 Views / 0 Likes

  Thumbhttps://www.facebook.com/NitroShqipEmision ne internet i cili do te hapi tematika dhe diskutime mbi eventet dhe artistet me te njohur ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe diaspore.

 • 04:24 Popular Sara's Show - 55 - Sherbimi i klientit ne Shqiperi.

  Sara's Show - 55 - Sherbimi i klientit ne Shqiperi.

  by Admin Added 202 Views / 0 Likes

  Sara's Showhttps://www.facebook.com/NitroShqipEmision ne internet i cili do te hapi tematika dhe diskutime mbi eventet dhe artistet me te njohur ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe diaspore.

 • 03:13 Popular Sara's Show - 56 - Shqiptarja qe mohon origjinen

  Sara's Show - 56 - Shqiptarja qe mohon origjinen

  by Admin Added 215 Views / 0 Likes

  Sara's Showhttps://www.facebook.com/NitroShqipEmision ne internet i cili do te hapi tematika dhe diskutime mbi eventet dhe artistet me te njohur ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe diaspore.

 • 05:49 Popular Thumb - 63 - Reklamat me acaruese Shqiptare!

  Thumb - 63 - Reklamat me acaruese Shqiptare!

  by Admin Added 201 Views / 0 Likes

  Thumbhttps://www.facebook.com/NitroShqipEmision ne internet i cili do te hapi tematika dhe diskutime mbi eventet dhe artistet me te njohur ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe diaspore.

 • 05:45 Popular Thumb - 63 - Aferdita me mire me Leonardon apo me Shpatin?

  Thumb - 63 - Aferdita me mire me Leonardon apo me Shpatin?

  by Admin Added 207 Views / 0 Likes

  Thumbhttps://www.facebook.com/NitroShqipEmision ne internet i cili do te hapi tematika dhe diskutime mbi eventet dhe artistet me te njohur ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe diaspore.

 • 04:22 Popular Sara's Show - 57 - Rik Ndoci ... ky shkrimtar...

  Sara's Show - 57 - Rik Ndoci ... ky shkrimtar...

  by Admin Added 219 Views / 0 Likes

  Sara's Showhttps://www.facebook.com/NitroShqipEmision ne internet i cili do te hapi tematika dhe diskutime mbi

 • 06:27 Popular Thumb - 64 - Erotik Video

  Thumb - 64 - Erotik Video

  by Admin Added 231 Views / 0 Likes

  Thumbhttps://www.facebook.com/NitroShqipEmision ne internet i cili do te hapi tematika dhe diskutime mbi eventet dhe artistet me te njohur ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe diaspore.

 • 07:45 Popular Thumb - 65 - Doktor Rrumpalla kunder Djallit.

  Thumb - 65 - Doktor Rrumpalla kunder Djallit.

  by Admin Added 210 Views / 0 Likes

  Thumbhttps://www.facebook.com/NitroShqipEmision ne internet i cili do te hapi tematika dhe diskutime mbi

RSS