Welcome
Login / Register

Search Results: "Shefqet Krasniqi"


 • 20:29 Popular [NAMAZ NATE] - 4 Tregime Interesante - Dr .Shefqet Krasniqi

  [NAMAZ NATE] - 4 Tregime Interesante - Dr .Shefqet Krasniqi

  by Admin Added 301 Views / 0 Likes

  [NAMAZ NATE] - 4 tregime interesante - Dr.Shefqet Krasniqi

  Featured
 • 26:02 Popular Nr.44 Pyetje Dhe Përgjigje Në Facebook - Dr. Shefqet Krasniqi

  Nr.44 Pyetje Dhe Përgjigje Në Facebook - Dr. Shefqet Krasniqi

  by Admin Added 256 Views / 0 Likes

  Faqja zyrtare e Dr.Shefqet Krasniqit: www.facebook.com Es-Selamu Alejkum www.krenaria.com&http Paraqet Emisionin Nr.44 nga seria "Pyetje dhe Përgjigje në facebook"Ligjërues: Hoxhë Dr. Shefqet Krasniqi (Imam nga Prishtina) E lusim All-llahun (Subhanehu we

 • 1:01:44 Popular Dr Shefqet Krasniqi [ Kanuni I Lekë Dukagjinit 20.10.2011]

  Dr Shefqet Krasniqi [ Kanuni I Lekë Dukagjinit 20.10.2011]

  by Admin Added 267 Views / 0 Likes

  Dr Shefqet Krasniqi flet për Kanunin e Lekë Dukagjinit - për të cilin Kanun Presidentja e Kosovës e ngritë aqë lartë anipse është sistem kanibalist, por, në të njejtën kohë e ofendon edhe Sheriatin - ligjin e Krijuesit Fuqiplotë!

 • 51:06 Popular Dr. Shefqet Krasniqi Në Tv Klan Kosova (ZONA B)

  Dr. Shefqet Krasniqi Në Tv Klan Kosova (ZONA B)

  by Admin Added 503 Views / 0 Likes

  Dr. Shefqet Krasniqi në Tv Klan Kosova (ZONA B) në intervistë me Baton Haxhiun 05.09.2011 Mundësuar nga Stafi realizues: www.facebook.com

  Featured
 • 1:00:28 Popular Shefqet Krasniqi - Ardhja E Isait As (KLIP I GJATE)

  Shefqet Krasniqi - Ardhja E Isait As (KLIP I GJATE)

  by Admin Added 352 Views / 1 Likes

  Shefqet Krasniqi Tema: Ardhja e Isait Alejhi selam

  Featured
 • 33:11 Popular Dr. Shefqet Krasniqi [ Info Magazine ] TV Klan Kosova 15.11.2012

  Dr. Shefqet Krasniqi [ Info Magazine ] TV Klan Kosova 15.11.2012

  by Admin Added 286 Views / 0 Likes

  www.facebook.com

 • 16:17 Popular Nata E Parë Në Varr - Dr. Shefqet Krasniqi

  Nata E Parë Në Varr - Dr. Shefqet Krasniqi

  by Admin Added 394 Views / 0 Likes

  www.islamifejaevertete.com Es-Selamu alejkum ju lutem që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet dhe faqet tuaja në facebook, në shoqerinë tuaj përmës emailit. Ndërsa ndalohet çdo publikim në youtube përveç me leje

  Featured
 • 21:57 Popular Nr.46 Pyetje Dhe Përgjigje Në Facebook - Dr. Shefqet Krasniqi

  Nr.46 Pyetje Dhe Përgjigje Në Facebook - Dr. Shefqet Krasniqi

  by Admin Added 316 Views / 0 Likes

  Faqja zyrtare e Dr.Shefqet Krasniqit: www.facebook.com Es-Selamu Alejkum www.krenaria.com&http Paraqet Emisionin Nr.46 nga seria "Pyetje dhe Përgjigje në facebook"Ligjërues: Hoxhë Dr. Shefqet Krasniqi (Imam nga Prishtina) E lusim All-llahun (Subhanehu we

  Featured
 • 26:25 Popular Nr.27 Pyetje Dhe Përgjigje Në Facebook - Dr. Shefqet Krasniqi

  Nr.27 Pyetje Dhe Përgjigje Në Facebook - Dr. Shefqet Krasniqi

  by Admin Added 276 Views / 0 Likes

  Faqja zyrtare e Dr.Shefqet Krasniqit: www.facebook.com Es-Selamu Alejkum www.krenaria.com&http Paraqet Emisionin Nr.26 nga seria "Pyetje dhe Përgjigje në facebook"Ligjërues: Hoxhë Dr. Shefqet Krasniqi (Imam nga Prishtina) E lusim All-llahun (Subhanehu we

 • 10:34 Popular Shefqet Krasniqi Gruja E Sinqert 1

  Shefqet Krasniqi Gruja E Sinqert 1

  by Admin Added 415 Views / 0 Likes

  gruja e sinqert

  Featured
 • 27:41 Popular Pse Nuk Po Bie Shi - Dr.Shefqet Krasniqi

  Pse Nuk Po Bie Shi - Dr.Shefqet Krasniqi

  by Admin Added 323 Views / 0 Likes

  Es-Selamu Alejkum | 14.09.2012 www.krenaria.com&http Paraqet Ligjëratë Islame: "Pse nuk po bie shi"Ligjërues: Hoxhë Dr. Shefqet Krasniqi (Imam nga Prishtina) E lusim All-llahun (Subhanehu we te'ala) që të kemi dobi nga këto që dëgjojmë. Amin www.islamifej

  Featured
 • 30:44 Popular Nr.20 Pyetje Dhe Përgjigje Në Facebook - Dr. Shefqet Krasniqi

  Nr.20 Pyetje Dhe Përgjigje Në Facebook - Dr. Shefqet Krasniqi

  by Admin Added 283 Views / 0 Likes

  Faqja zyrtare e Dr.Shefqet Krasniqit: www.facebook.com Es-Selamu Alejkum www.krenaria.com&http Paraqet Emisionin Nr.20 nga seria "Pyetje dhe Përgjigje në facebook"Ligjërues: Hoxhë Dr. Shefqet Krasniqi (Imam nga Prishtina) E lusim All-llahun (Subhanehu we

RSS